Geen producten in de winkelwagen.

Bassevelde Ezels

Info

Registreren als Basseveldse ezel is alleen weggelegd voor inwoners of oud-inwoners van Bassevelde. Bij de registratie kan je kiezen of je de nieuws- en kalenderitems in je mailbox wil ontvangen of niet.

Het heeft  geen zin dit formulier 2 of 3 keer in te vullen! Ook als u een fout maakte hoeft u het formulier niet opnieuw in te vullen en te verzenden. Stuur dan gewoon een mailtje naar info@bassevelde.com met de correcte gegevens.

Bij je registratie wordt er meteen ook een klant-account aangemaakt, waarmee je bijvoorbeeld inschrijvingen voor evenementen kan betalen via de betreffende inschrijvingsformulieren. Via je account kan je ook je gegevens beheren. Je kan daarvoor inloggen via het bijgaande formulier.

Login

Vul je gegevens hier in!

Registratieformulier

Adresgegevens

Contactgegevens

Extra gegevens

Wat is het postnummer van Bassevelde en Oosteeklo

We vragen deze gegevens om uw aanvraag te kunnen verwerken. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig en worden niet gedeeld met derden, tenzij dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Lees onze volledige privacyverklaring voor meer details. Met het verzenden van het formulier stemt u in met de verwerking van uw gegevens door deze website.