Geen producten in de winkelwagen.

Een organisatie als de Ezelsstoet vraagt heel wat helpende handen. We kunnen dus ook jouw hulp gebruiken!

Heb je interesse om als vrijwilliger mee te werken aan deze prachtige stoet?
Schrijf je dan in via het formulier hier onder.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze
verantwoordelijke voor vrijwillige medewerkers:
Anoek Haers / ezelsstoet@bassevelde.com / +32 479 80 43 86.

Registratie vrijwilligers
Gebruik de annotatie zoals hierboven weergegeven.

Beschikbaarheid

Ik ga ermee akkoord dat mijn in het registratieformulier verstrekte gegevens (verplicht in te vullen gegevens en evt. vrijwillige gegevens) door Werkgroep Ezelsstoet als verantwoordelijke instantie worden verzameld, verwerkt en gebruikt voor het versturen van informatiemateriaal per post, voor het per e-mail beantwoorden van mijn aanvraag en – indien en voor zover ik in het contactformulier expliciet daarom heb verzocht – voor het sturen van informatie per e-mail of het contact opnemen per telefoon.
Houd rekening met het volgende: Zonder uw akkoordverklaring kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Daarom moet dit veld verplicht worden aangevinkt om het formulier te kunnen verzenden.

De verwerking van de op het registratieformulier ingevulde gegevens geschiedt op basis van uw instemming. U kunt uw akkoordverklaring t.a.v. de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor de vermelde doeleinden te allen tijde herroepen. Richt uw bezwaar aan Werkgroep Ezelsstoet, Assenedestraat 3, 9968 Bassevelde, of stuur een mail naar werkgroep@bassevelde.com.

De door u op dit contactformulier ingevulde gegevens blijven opgeslagen tot u ons verzoekt ze te wissen, dan wel tot u uw toestemming voor het opslaan van deze gegevens intrekt.

Hoeveel is 99 + 68?