Geen producten in de winkelwagen.

Op zondag 24 september 2023 trekt de 4-jaarlijkse Ezelsstoet – een stoet met praalwagens, levende ezels, fanfares en nog veel meer – terug door de straten van Bassevelde.

Om deze stoet nog meer luister bij te zetten, zijn wij op zoek naar ezels die nog goed genoeg te been zijn om een wandeling van een tweetal kilometer te maken, én mensen die deze ezels willen begeleiden.
De ezels zijn immers het grote uitgangsbord van onze stoet. De stoet start die dag om 14.30 uur en eindigt rond 18.00 uur.

Na de stoet is er voor de ezels nog een ezelsbanket voorzien en kan er op het dorp nog menig drankje genuttigd worden. De begeleiders kunnen er gratis genieten van een ezelsbiertje, rechtstreeks uit de dorpspomp!

Heb je interesse om deel te nemen aan deze prachtige folklorestoet?
Schrijf je dan in via het formulier hier onder.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze
verantwoordelijke voor de levende ezels:
Melissa Vercauteren / melissa@bassevelde.com / +32 486 36 92 65.

Registratie levende ezels
Gebruik de annotatie zoals hierboven weergegeven.
Ik ga ermee akkoord dat mijn in het registratieformulier verstrekte gegevens (verplicht in te vullen gegevens en evt. vrijwillige gegevens) door Werkgroep Ezelsstoet als verantwoordelijke instantie worden verzameld, verwerkt en gebruikt voor het versturen van informatiemateriaal per post, voor het per e-mail beantwoorden van mijn aanvraag en – indien en voor zover ik in het contactformulier expliciet daarom heb verzocht – voor het sturen van informatie per e-mail of het contact opnemen per telefoon.
Houd rekening met het volgende: Zonder uw akkoordverklaring kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Daarom moet dit veld verplicht worden aangevinkt om het formulier te kunnen verzenden.

De verwerking van de op het registratieformulier ingevulde gegevens geschiedt op basis van uw instemming. U kunt uw akkoordverklaring t.a.v. de verwerking en het gebruik van uw gegevens voor de vermelde doeleinden te allen tijde herroepen. Richt uw bezwaar aan Werkgroep Ezelsstoet, Assenedestraat 3, 9968 Bassevelde, of stuur een mail naar werkgroep@bassevelde.com.

De door u op dit contactformulier ingevulde gegevens blijven opgeslagen tot u ons verzoekt ze te wissen, dan wel tot u uw toestemming voor het opslaan van deze gegevens intrekt.

Hoeveel is 99 + 68?