Geen producten in de winkelwagen.

2017


De Ezelsstoet editie 2017 was er een met schitterend weer, iets wat je niet altijd zou verwachten op 24 september. Het was genieten van een prachtige nazomer tijdens het volledige ezelsweekend. Ja, het was voor de eerste keer dat de organisatie een grote tent op het dorp plaatste en ook activiteiten voorzag op vrijdag en zaterdag. Op vrijdag was er een receptie voor sponsors en genodigden en op zaterdag een grote BBQ voor inwoners en sympathisanten. Er werden ongeveer 400 eters geteld! De stoet op zondag baadde in het zonlicht en een mooiere dag kon de organisatie zich niet wensen. Ook de delegatie uit het West-Vlaamse ezelsdorp Kuurne zag dat het goed was! Het werd alweer een zeer geslaagde en door iedereen gesmaakte editie!

2013


De Ezelsstoet editie 2013 lokte weer een gigantisch aantal bezoekers naar Bassevelde. Duizenden kijklustigen verdrongen zich aan de nadarhekkens om vooral niks van het spektakel te missen.

Het schitterende weer zal er wellicht niet vreemd aan geweest zijn dat de straten van Bassevelde volliepen op zondag 29 september. Daar waar er al de ganse week regen voorspeld werd was niks anders te zien dan stralende zon! Dit bracht een massa volk op de been om het vierjaarlijkse spektakel mee te maken. Een grote steekop voor de organisatie die hiermee loon naar werken kreeg voor de 12 voorafgaande maanden waar aan het evenement gewerkt werd.


Je kan de Werkgroep contacteren via het emailadres ezelsstoet@bassevelde.com of telefonisch via David Vercauteren, 0475 706 554.