Geen producten in de winkelwagen.

Laden Evenementen

De U13Cup en de U14 Sparks Cup krijgen ook in 2025 een vervolg. Voetballiefhebbers schrijven 6, 7 en 8 juni 2025 best al in de agenda.

Met Real Madrid en Club YLA/West Flames kenden zowel de U13Cup als de U14 Sparks Cup eind mei een mooie winnaar. Ondanks het regenweer was Bassevelde opnieuw drie dagen het Mekka voor liefhebbers van topjeugdvoetbal. Bovendien bewees de organisatie ook in moeilijke weersomstandigheden een fantastische organisatie op poten te kunnen zetten. Met die gedachte in het achterhoofd werd beslist ook in 2025 voor een U13Cup en U14 Sparks Cup te gaan. Voetballiefhebbers noteren 6, 7 en 8 juni best al in de agenda’s.

Vernieuwing

In 2024 werd volop gekozen voor vernieuwing. Zo was er voor de eerste keer meisjesvoetbal van het hoogste niveau te bewonderen op de terreinen van de Klauwaarts in Bassevelde. Daarnaast kreeg ook het evenemententerrein een nieuwe indeling en werd een U13Cup-kermis georganiseerd. “Het enthousiasme van het publiek en de vele goede reacties die we kregen doen ons nu al uitkijken naar 6, 7 en 8 juni. Ook in 2025 willen we er alles aan doen om van ons tornooi één groot (voetbal)feest te maken”, besluit de tornooiorganisatie.

Meer info volgt later of kan je terugvinden op de website van de organisatie.

Tickets voor dit evenement vind je via de website van de organisatie of via deze link:
www.u13cup.be